10 oktober 2015

Äldsta snart en tonåring

Jag kommer ihåg när man var liten och de vuxna sa alltid att när man blir äldre går åren så fort, tiden går så fort...man förstod ingenting...vadå?? ett sommarlov var en evighet, ett skolår kändes som flera år... Men den dagen man själv blir förälder då förstår man helt plötsligt...åren rusar fram, veckorna hinner man knappt uppfatta måndag och sen fredag...och vad fort barnen växer :/ alldeles för fort tycker jag...och vår äldsta hon närmar sig tonåren och det märks ;) tonårsserier på tv:n, denna vecka har hon sett filmen Cry baby minst 1 gång om dagen, veckan före var det någon annan film, på rummet är hela garderobsväggen fylld med en stor kärlek... Ja snälla stoppa tiden hon var ju alldeles nyss en knubbig liten 1-åring... Men vi gjorde iallafall ett ryck på hennes rum för några veckor sedan...vi rensade ut sånt hon inte leker med längre och rensade upp en massa så nu trivs och myser hon på sitt rum :)







Idag har vi gjort en tur till skogen...barn, hund, mannen och jag...matsäcken packad med varm choklad och mackor...barnen och hunden lekte, jag o mannen njöt av tystnaden och utsikten...vi fick även med oss lite naturmaterial hem till höstpysslet :) Väl hemma gjorde vi iordning fåglarnas matplats inför vintern...hade köpt dessa på Rusta i veckan som nu står på plats...



Köpte den turkosa o röda :) endast 49:- st


Hoppas att er lördag har varit lika lugn o skön som vår, inga tider att passa utan bara vara. Nu sover barnen i soffan bredvid oss och vi kollar gamla avsnitt av Fringe.
Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)