03 april 2016

Lillebror blir bortskämd

Fattar inte vart dagarna tar vägen? Vi har visserligen haft några tider att passa under veckan som gått både hos fotografen och återkontroller på sjukhuset men mellan det har vi bara varit hemma o myst med alla barnen <3 men veckan har gått alldeles för fort!!! Colin är redan 1 vecka och 3 dagar...sedan är man så medveten vid 4:e barnet om hur fort tiden går när man är mammaledig så därför är man ännu mera rädd om den "oplanerade" fria tiden hemma med "bara vara" mottot...jag tycker det är skönast att ha så lite som möjligt inplanerat och att få vara hemma <3 då mår jag som bäst.
Idag fick Colin följa med till Smillas grav för första gången, fy vilken konstig känsla...att för 1 år sedan begravde vi vårt hjärta och nu har vi ett hjärta till att älska <3 En massa känslor som bubblar upp till ytan <3 Efter besöket så planerade vi inför nästa besök att då ska vi köpa med oss vårblommor och göra fint hos lillasyster <3 Barnen önskade sedan ett besök på kiosken som kört igång med säsongens mjukglass så det blev ett stopp där på hemvägen för glass och sol...Men vi har iallafall varit på 2 återbesök på sjukhuset så nu är vi klar där och inskrivna på BVC här i Matfors, så skönt! Sedan har vi varit hos en fotograf och knäppt nyföddafoton och syskonbilder, så nu väntar jag med spänning på resultatet :) 2 förmiddagar var vi strömlösa pga att dom har bytt elledningar i området...tyvärr har det inte varit nåt superväder men jag hoppas det vänder så vi kan få njuta av mer tid ute.

Lillebror har haft några besök här hemma, vi har inte haft någon rusning av folk för barnen har varit förkylda o trötta och jag har varit trött och öm plus en bråkande magkatarr men några av dom närmsta har besökt oss och lillebror har fått så fina presenter som jag tänkte visa er <3
Veckan som kommer får vi besök av barnens farmor, sedan så rullar skolan igång igen för Celine så det blir lite mera "rutiner" men mannen är ledig en vecka till och det känns skönt. Sedan är det sotning, tandläkarbesök för Milian, bvc besök för Colin och ev personalfest för min del om jag orkar...fattar inte att allt hamnar under samma vecka?!? Det är tur att mannen är ledig!!

Hoppas ni får en fin vecka <3

Förresten såklart fick lillebror ett påskägg eftersom han kom ju ut på självaste skärtorsdagen...


Syskonen fick naturligtvis ägg dom med men sedan fick dom varsitt litet fortunaspel, varsin Labyrint-pysselbok och spelet LabyrintInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)