15 april 2017

Glad Påsk

Kikar in för att önska er en riktigt Glad och mysig Påsk <3
Här hemma har vi haft en lugn och bra start på påsklovet, en härlig sovmorgon följt av en gofrukost :) sedan blev det dags att öppna Påskäggen och paketen som påskharen hade lämnat.
Glada och nöjda barn som fick varsitt guldigt godisägg, varsin liten påse med lite smått o gott i klädväg mm. Dessutom fick dom två gemensamma presenter som dom kan använda i caféet dom har i lekstugan.


Sedan blev det lite städ och plock medans dom stora barnen gick ut och lekte en stund...efter allt stökande hemma så åkte jag iväg till gymmet efter en veckas sjukdom o vila, därefter ett besök till Smillagummans grav för att tända ljus. Träffade in gamla chef där och hann med att surra lite :) åkte sen en snabbis till ICA och avslutade med 20 minuter i solariet, varmt och skönt!!


Väl hemma så blev det middagsbestyr och Celine fixade med efterrätt, Nutellamousse med crisp. Kvällen har vi tillbringat i soffan med en massa gott kikandes på Paddington med en paus för lets Dance...Nu sover alla barnen och jag kollar lite Vänner på Netflix <3 Bra slut på en härlig dag!! Synd bara att det är så kallt ute igen...vårvärmen har liksom försvunnit...

Bjuder på lite påskbilder och två påskpyssel (Drakägg och betongägg)


Ha nu en härlig helg allihopa <3 Kraaam <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)