21 augusti 2015

Budget renovering

Denna sommaren fick äntligen vårt badrum uppe sin budgetrenovering och vi är så nöjda både jag och mannen!! Mycket blod, svett och tårar men tillslut så var det klart!!! Eller nästan klart, det saknas ett smalt högskåp och ett litet litet element under fönstret men i det stora hela klart.

Hur såg det ut när vi flyttade in??


Jag piffade till det liiite från början...målade taket vitt och väggen bakom badkaret blev nougat, sydde om ett gammalt lakan som döljer varmvattenberedaren, nya lampor, ny spegel
...

Men nu äntligen så har jag lyckats kapa och montera pärlspont, måla om badkarsvägg och golv, lyckades köpa skåpet ovanför toan för halva priset :) Ja det har gått riktigt som på räls och barnen var först med att inviga badkaret :) Det allra bästa är att vi gjort en budgetrenovering kontant, köpt lite här och där på reor m,m så inga avbetalningar alls och det älskar jag!!Resultatet?? Visst skulle jag gääärna ha snyggt mönstrat kakel på golvet, golvvärme m,m men detta är vi så nöjda med ändå :)

Kram på er och sorry att det har varit tyst här inne men vädret ute har lockat oss till stranden var och varannan dag så barnen fått bada och njuta av sommaren som kom tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)