30 maj 2017

Juni närmar sig

och med Juni så kommer dotterns 11-års dag!?! När blev hon så stor??? Jag kan inte fatta att hon redan har samma skostorlek som mig, snart är lika lång (eller kort 160 cm) som mig :P hjälp!!! Det är youtube, vloggar, smink, kläder och pyssel (just nu egengjord slime) som gäller...önskelistan är väldigt väldigt specificerad kan jag lova :) haha Men jag tror att mamman har prickat in rätt mycket på önskelistan iallafall och när jag frågade hur hon vill bli firad...tårta? fika? osv så var svaret Glass....så det får bli en hemmagjord glassårta tror jag...en sån man gör av sandwishglassar...sedan är kalastiden över utan det är tjejfest/tjejmiddag som gäller numera så vi får väl se vad det blir.
 Mitt fina fina stora "lilla" hjärta

Men jag har iallafall jobbat på några veckor nu med 25% och blev förlängd tills den sista juli så jag kämpar på med att lära mig nya rutiner, nya kollegor, nya föräldrar men framförallt en ny barngrupp <3 Colin är för det mesta go o glad på förskolan och har då inge bråttom hem när jag hämtar han ;) superskönt att han trivs så bra!!! Det kommer säkert ett bakslag men jag är glad så länge det flyter på och snart har vi semester.

Det har blivit lite loppis/köp o säljfynd faktiskt de senaste veckorna, lite blandat smått o gott...detta gör att man längtar ännu mer till alla härliga loppisar i sommar. Rensar dessutom lite här o där i skåpen inför en egen liten loppis i sommar nån gång tänkte jag...vi får väl se när orken o vädret är överens ;) Dessa skönheter har jag iallafall fyndat <3 plus några symaskinsunderreden ;)

Jag och Celine besökte Timrå gårdsbutik helgen som va och där hittade jag min morsdagspesent på loppislogen!!! En helt underbar lampa <3 kärlek vid första ögonkastet!! Det blev även en tokskön stol till min syhörna från logen. 


Fick även jättefina morsdagsteckningar, rosor o kort, min favoritchoklad och ett broderi <3Sedan har vi haft några underbara dagar ute i trädgården hela familjen <3 sommarvärmen kom ju pang på så det har rensats, planterats om, såtts ärtor, morötter och blommor, klippts gräs, grävt om rabatter, jag har byggt blomlådor som jag har funderat på att göra i flera år och nu äntligen rotade jag fram lite brädor i vedboden!! Ville ha enkla, rätt grova lådor som ska smälta in med huset....


Idag byggde jag den nya torkställningen för tvätt som jag även funderat över i år!?! varför begriper jag inte med tanke på hur enkelt det va!! Så nu är dom målade en gång så får vi se hur vädret är imorgon om jag lyckas måla dom igen...sedan ska den perfekta platsen väljas..

Ja ni hör ju försommaren kommer med härlig d-vitamin och energi så himla underbart!!! Vi har grillat massor ute och ätit sjuka mängder med jordgubbar o vattenmelon!!! Men det är ju så gott!! Barnen har haft vattenkrig, tappat tänder, badat i baljor ute i solen och även bråkat en hel del :P men syskonkärleken glimmar till ibland ;)
Även Cirkus har vi hunnit besöka och i helgen som va fick vi trevligt besök av mamma o pappa, syrran o Hampus så vi firade morsdag i förskott, firade morfar o syrran i efterskott och firade Celine i förskott, Dessutom besökte vi Vattjom marknad, några loppisar och mumsade tårta på altanen. Jag gör som jag brukar bjuder på lite härliga bilder <3 

Kram på er och god natt!! 
Hoppas ni har en fantastisk vecka!! Det ska då vi ha för i slutet på veckan kommer barnens farmor o sambo hit och myser med oss <3 barnen toklängtar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)