03 mars 2019

Colins Cafè

Vilket skitväder vi haft i två dagar nu...men det va väl väntat för så här tidigt brukar vi inte ha vår här i Sundsvall...och förra helgen hade vi blå himmel o solsken och under veckan endel blåst o regn så vi har inte så mycket snö kvar längre men som sagt idag kom lite ny snö :P haha 
Men kolla hur fint vi haft det före detta tokiga väder...vi bor helt otroligt vackert eller hur ;)



Så vad händer hemma hos oss...barnen påbörjar sitt sportlov imorgon så dom kommer njuta av lediga dagar <3 jag kommer jobba större delen av veckan...har tagit ledigt på Onsdag iallafall och slutar tidigt 2 dagar, sedan jobbar deras pappa hemifrån några dagar så därför kan alla tre barnen vara lediga <3 Vi har inga planer alls för veckan men det är lugn och ro dom behöver när dom jobbat och slitit hårt i skolan.

Men hörrni tänk va bra det är när man kan plocka fram gamla leksaker efter dom två stora barnen!! När dom "växte ifrån" alla träleksaker för leksaksköket bar vi ut allt till lekstugan och där har dom lekt med det med alla sina vänner i alla åldrar, så istället för att lägga undan dom i nån låda har vi haft Café ute i lekstugan :) Underbart!! Nu när Colin är i åldern som älskar att duka, fika och laga mat har vi plockat in en massa av dessa saker...lite har jag köpt "nytt" på barnklädesloppisar (bästa stället att fynda leksaker på) Så nu har Colins Café öppnat nere i vardagsrummet och han är så himla nöjd! Man kan köpa allt från glass, godis, grillspett, fyllda pitabröd till pannkakor med jordgubbar...Mums!!
Sedan kommer det nån ny sak i present när han fyller år i slutet av mars ;)


Men jag håller tummarna för att vårvädret kommer tillbaka inom kort för gud så härligt det va med vårsol, takdropp och fågelkvitter!!! Och påtal om fågelkvitter kolla in vem som kvittrar hemma hos oss numera <3 Han stod på Villhöver listan och tillslut kunde jag inte låta bli...snyggare får man leta efter eller hur ;)


Hoppas ni får en fin vecka allihopa!!
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)