18 september 2019

Ännu en av Sommarens veckor

I mitten av vår semester tillbringade hela familjen en vecka hos mina föräldrar, den veckan innebär alltid ett lugnare tempo. Vi har några saker inplanerade men många dagar är helt tomma och vi gör bara sånt vi känner för...så himla välbehövligt <3 Sakerna vi alltid försöker hinna med är såklart Nattloppisen i Junsele, det blev en helkväll för mig och min syster med en hel del fynd.  Dessutom åt vi supergod mat på fiket i Junsele denna kväll :) Mums!!




Sedan blev det en heldag till Åsele marknad med allt därtill såsom churros, jukebox, heliumballong, marknadsnougat mm. Tänk att man kan gå och kolla på allt möjligt bland dessa marknadsstånd men det bästa är när man ser barnens lycka när de hittar sånt de vill ha :) Det enda som saknades var Langosen som brukar säljas där...annars var dagen perfekt!!


Vi gjorde en fm på utebadet i lilla Ramsele och på hemvägen tog vi en liten roadtrip till en Gruva utanför Edsele som jag blivit tipsad om...helt ovetandes om vart vi skulle hamna var alla i bilen lite trötta, uttråkade och negativa under bilresan men när vi kom fram var det ingen som klagade ;) En magisk liten värld hamnade vi i...glittrande vackra stenar, grönt vatten, som en helt liten gömd värld mellan bergen...kolla filmen så ser ni den lilla oasen.




Hela denna vecka var välbehövlig med en massa vila, god mat och familjen samlad <3 Som ni ser på bilderna är det mest den yngsta sonen som vill vara med på bild och då får det bli så.. Men alla tre njöt av morfars lilla maskinpark även denna gång...hihi...vet dock inte om det var hörselkåporna med radio i eller gräsklipparen som va bäst här...Celine längtar iallafall tills hon får ta moppekortet ;) Milian passade på att inviga sin radiostyrda båt i momma o morfars damm och Colin kunde inte låta bli prydnadsankorna...
Att jag fick flera filmkvällar med mamma o syrran va också guld värt, jag fixade ena kvällen ihop en skaldjursdipp som vi mumsade på tillsammans. Det blev även en sväng på bilbingo med mamma o Celine, kvalitetstid <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)