26 januari 2017

Datorhaveri

Japp anledningen till frånvaro här på bloggen är att min dator havererade HELT före jul så det blev till att skaffa en ny bärbar så äntligen är jag back on track...lånade dotterns dator (min gamla) men den är som ett tröskverk så jag använde mest mobilen och jag får inte till att lyckas blogga från den...men nu så kör vi!!

Nytt år och nya möjligheter <3 Vår jul var väldigt lugn och skön, inte mycket stress utan mest "bara vara" träffade familj, släkt och vänner. Tyvärr startade julen med en begravning men det ljusa var att få träffa släkt man inte sett på länge <3
Barnen fick massor av fina julklappar och blev så nöjda så, även jag måste ha varit varit väldigt snäll för jag fick så fina julklappar. Allt ifrån fotbad, vägghängt muggställ (som ska hitta rätt plats), Ernst inredning, Böcker med personliga hälsningar och autografer (bilder kommer), filmer, inredning, prydnadskuddar, m,m m,m m,m så snäll måste jag verkligen varit ;) eller hur!! Barnen njöt av julhelgen med utelek i snön med två busiga hundar, skumbad i morfars badkar där man samtidigt får se film och äta glass medans man badar ;) dom har spelat pingis i garaget där morfar ställde upp ett pingisbord till dom, legobygge, eldat tomtebloss, filmmys i pyjamas och en massa annat kul.
Vi var hemma hos mina föräldrar över både jul och nyår så även nyårsaftonen var lugn vi lagade 3-rätters middag, spelade spel, kollade fyrverkerier och bara myste. Precis som man vill ha det tid med familjen, stora som små.

Så hur har då 2017 börjat? Lite småförkylda allihopa, bilbatteriet tvärdog och fick bytas ut, och en ny dator...MEN alla i familjen har hälsan i behåll och det är det bästa starten man kan ha!! Är flera som finns i mina tankar just nu som kämpar mot den där jävla cancern och när man hör, ser och läser hur deras liv sätts på paus ja då är man tacksam för det man har. Imorgon är det 2 år sedan vårt liv sattes på paus i flera månader. För imorgon är det Smillas födelsedag, 2 år blir hjärtat imorgon och hur man funderar över hur livet hade sett ut om hon hade varit frisk och levt idag <3 Vårt lilla hjärtat som kom ut med akutsnitt och buller o bång, endast 1204g lätt och 37 cm kort <3 vårt lilla lilla hjärta som kämpade så hårt under sina 3 månader här på jorden. Så imorgon är Smillas dag så då ska vi på graven med ballong, blommor och ljus.


 Såhär fint var det förra veckan när jag var vid graven <3 Tuna kyrka ligger så vackert och kyrkogården sköts om så himla fint.

När man har upplevt att allt sätts på paus under en längre tid och att man lever i ovisshet dygnet runt ja då är man tacksam över mycket här i livet. Tacksam över att på måndag har vi en Pigg och glad kille här hemma som fyller 7 år!! och tacksam över att han har en helt vild lillebror som sysselsätter mig hela dagarna och tacksam för vår stora tjej som har så stort hjärta att det svämmar över av kärlek och omtanke för allt och alla. Dom är mitt allt <3
På söndag ska vi fira vår stora kille med utekalas i pulkabacken, vi ska grilla nere på sjön och bara njuta av förhoppningsvis sol och en massa barnskratt från pulkabacken :) Kommer bli jättemysigt!!


Nu ska jag iallafall vila batterierna lite...kommer bli mycket bilder här framöver har ju massor att visa er :) Men hoppas ni haft ett härligt slut på förra året och att vi kämpar fram ett bra 2017.
Kram på er <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)