02 maj 2018

Våren har hittat till Norrland

Oj nu va det alldeles för länge sen jag skrev senast...dels beror det på att det har varit fullt ös medvetslös men massor i kalendern men sedan har jag inte kunnat tömma telefonen o kameran på bilder pga att datorn är full...så jag måste flytta över till min externa hårddisk och det har jag inte orkat :P haha...

Men sen senast har vi haft Sportlov med badhusbesök och biobesök, Takskottning, Innebandymatcher, Sett Samir o Victor med barnen, Träffat Celines Tårtslaget-idol Marie Sernholt = Lycklig dotter, Påsklov med härliga lediga dagar, Firat påsk, Besök av barnens farmor och det innebar Pinchosbesök o Bowling, 2-års kalas, Magsjuka i flera omgångar o förkylningar så en massa vab, Målat väggen i trappan, Tatuerat mig igen, Jobbat jobbat jobbat och haft en massa kvällsmöten bland annat en föreläsningskväll med Babben Larsson som var såååå bra!!!, Tränat, Gjort slime med barnen, Varit på graven, Tagit härliga promenader i vårsolen, Varit på barnklädesloppisar, Birstabesök, Köpt världens snyggaste taklampa som jag trånat efter lääääänge <3 Hackat is o skottat snö för att det ska smälta snabbare ;) grillat flera gånger....
Ja en MASSA saker har hänt här hemma så vi får väl se vad jag bjuder på i bildväg framöver...

Idag har det återigen vabbats, Colin kräktes natten mellan mån-tis och efter det är hans mage inge pigg...men men det är bara att gilla läget <3 Blir detsamma imorgon och på fre får pappan vara hemma för då blir det jobb och sedan inlämning på vår barnklädesloppis...sedan är det jobb med loppisen hela helgen lång. Så det är ingen risk att man blir sysslolös ;)
 Å vet ni att imorgon fyller min lillasyster 30!?! år!!! Hur kan det vara möjligt???? Hennes present kommer hon få nästa helg när vi ska göra varsin systertatuering <3 kommer bli sååååå bra!!!! Jag längtar lika mycket som hon och dessutom ska jag göra några småsaker till hos tatueraren...spännande!!!!


Hoppas att ni alla får en fin helg!! och till alla er som bor i Sundsvallstrakten kom ut till Matfors i helgen på Barnklädesloppis!!!
 Lördag 5/5 10-16
Söndag 6/5 11-14

Kraaam på er <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)