20 februari 2016

Bebisbubblan

Ja vi kommer bara längre in i bebisbubblan för varje dag som går, för varje dag vågar vi hoppas och tro på att det kommer gå vägen denna gången för nu är vi ändå inne i vecka 37!!! Vart tar tiden vägen?? Jag sitter och kollar runt på bebissaker på nätet och det finns så mycket fiiiint!!!! Har helt förälskat mig i serien Bloomingville...bara kolla...





och kolla in dessa sötnosar <3



för att inte prata om alla fiiiina bebiskläder som man ser ut i butikerna...idag var jag på barnklädesloppis men det blev inte många fynd...några plagg till Mini, söta sängkläder, några barnböcker, en toksnygg vårjacka till Milian och lite annat smått o gott blev det...kom även hem med sängkläderna från Lindex som jag dregglat över så länge så nu är dom tvättade och hänger på tork så imorgon bäddas det klart!!! 


Har även sytt lite till spjälsängen, en måne, en molnkudde (vit med grå detaljer)och en stjärngirlang i färgerna grått och vitt har det blivit dock ser det blå ut på bilderna men det är min mobil som spökat med färgerna...




Ska sy ett babynest men måste komma iväg och köpa vadd...tänkte även sy en sovorm till spjälsängen...
Ja boa, boa, boa fasen är verkligen här...mage har sjunkit endel redan så förhoppningsvis är det inte långt kvar nu <3 Liten har legat med huvudet neråt en längre tid vilket inte är det skönaste men det är bra att liten är startklar ;)

Nu ska vi hålla tummarna för Lisa Ajax i mellon,
ha en fortsatt trevlig helg allihopa...här hemma har vi en liten sjukling, lillebror har förkylning o krupp så här är det en lugn söndag som väntar.
Kraaam <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Va kul att du vill lämna ett litet avtryck :)